Consilium tecknar större S-VDR-avtal i Norge

Consiliums norska dotterbolag har fått en order av Barber Ship Management att leverera över 100 marina färdskrivare (S-VDR) till fartyg under Barbers management. Barber Ship Management, har över 300 fartyg under management, och är en del av Wilhelmsen Maritime Services, ett bolag inom Wilh. Wilhelmsen-gruppen.

– Efter en grundlig utvärdering av flera leverantörer av S-VDR fann vi att Consilium hade det bästa totalerbjudandet för våra behov. Track-record, möjligheten att erbjuda kundnära projektering, de tekniska lösningarna samt möjligheten att erbjuda service och årliga översyner över hela världen var viktiga faktorer för oss, kommenterar Knut Persson, General Manager Purchasing inom Barber Ship Management.

Consilium har ett långt och starkt samarbete med Barber Ship Management and Wilh Wilhelmsen, och har levererat många brandlarmssystem till deras stora flotta av biltransportfartyg, opererade av Wallenius Wilhelmsen och EUKOR Car Carriers.

– Barber Ship Management är ett professionellt och kvalitetsmedvetet företag och vi är stolta över att ha fått deras förtroende. Ordern bekräftar vår starka position på marknaden för marina färdskrivare och är ytterligare ett bevis för vår fokusering och tillväxt inom våra kärnområden, avslutar Ove Hansson, vd och koncernchef för Consilium.

Stockholm 2006-09-21

CONSILIUM AB (publ)