Consilium har erhållit order värd 23 MSEK i UAE

Consilium har erhållit order på ett brandskyddssystem till en hamnanläggning i Fujairah, Förenade Arabemiraten (UAE). Ordern har erhållits från Albanna Engineering, för installation i Port of Fujairah. Systemet kommer att levereras under 2014.

Consilium ska leverera ett komplett brandskyddssystem med brandlarm, vatten- och skumsläckning, gassläckningssystem, brandpumpar m.m. till Albanna Engineering, för installation i samband med en utbyggnad av Port of Fujairah – en av världens största bunkerhamnar. 

– Detta är en ytterligare order till Consilium på kompletta brandsskyddssystem i Förenade Arabemiraten, säger Ove Hansson, vd för Consilium.
2014-02-06

Consilium AB (publ)

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Consilium AB (publ) 
Ove Hansson 
Vd och Koncernchef 
Tel: 08-563 05 300 
Mob: 070-576 08 33 
http://www.consilium.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Consilium Pressrelease 2014-02-06 (Swedish).pdf
Consilium Pressrelease 2014-02-06 (English).pdf

Om Consilium 
Consilium är en av världens ledande leverantörer av produkter och system för säkerhet och navigation. Produktprogrammet omfattar bland annat brandlarm, detektion av gas, mätning av rökgaser, liksom navigationsutrustning. Dessutom marknadsförs brandskyddssystem och automationssystem, framför allt till olje- och gasindustrin, men även till offshore och energisektorn. En ledstjärna i Consiliums erbjudande är att bidra till att skydda människor, materiella värden och miljön. Consilium mål är att vara kundens förstahandsval när säkerheten står i fokus och erbjuda marknadens bästa kundvärde. Genom att utnyttja koncernens kompetens, långa erfarenhet och höga innovationsförmåga, ska Consilium utvecklas till en ledande aktör inom valda marknads- och produktsegment och därigenom skapa värden för aktieägarna. Consilium är noterat på OMX Nordiska Börs Stockholm, har mer än 600 anställda och omsätter närmare 1 000 MSEK.

Ladda ner som PDF