Consilium AB (publ) byter namn till Concejo AB (publ)

Från och med imorgon, torsdag den 3 december handlas bolagets aktie under det nya namnet Concejo AB (publ) på Nasdaq Stockholm. Nytt kortnamn är: CNCJO B.

Den 13 november fattades beslut på en extra bolagsstämma att ändra bolagets företagsnamn till Concejo AB (publ). Det nya namnet har registrerats av Bolagsverket och handeln i bolagets aktier kommer ske under det nya namnet Concejo AB (publ), kortnamn: CNCJO B, från och med imorgon den 3 december 2020. ISIN-koden kommer inte att förändras. Den av Consilium utgivna hybridobligationen nya Trading Code är: CNCJO_201. På bolagets nya hemsida http://www.concejo.se finns information om verksamheten samt finansiell information, regulatoriska pressmeddelanden och annan information.

I samband med namnbytet presenteras även Concejos nya identitet och affärsidé:

Concejo är ett investeringsföretag som är en långsiktig engagerad ägare i mindre onoterade bolag.

Concejos affärsidé är att utveckla verksamheter med god tillväxtpotential och genom aktivt ägande som premierar entreprenörskap bygga framgångsrika företag.

– Den nya resa vi nyligen påbörjat får nu ett nytt namn. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla våra operativa verksamheter Firenor International, Optronics Technology, ACAF Systems, och följa våra spännande investeringar i Envigas och Myra Security med vår nya affärsidé och verksamhetsinriktning som bas, säger Carl Adam Rosenblad, vd och koncernchef för Concejo AB (publ).

  
Concejo AB (publ)

 

För ytterligare information, kontakta:

Carl Adam Rosenblad
Vd och koncernchef
E-post: ca.rosenblad@concejo.se
Mobil: +46-73 672 48 01
http://www.concejo.se

Om Concejo

Concejo är ett investeringsföretag som är en långsiktig engagerad ägare i mindre onoterade bolag. Affärsidén är att utveckla verksamheter med god tillväxtpotential och genom aktivt ägande som premierar entreprenörskap bygga framgångsrika företag. Concejos aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ladda ner som PDF